tiistai 5. maaliskuuta 2013

Välikauden takkeja

Kun keli on vielä loskainen ja kaupunki harmaa, lohdutusta tarjoaa tyylikäs takki. Esimerkiksi yksi seuraavista.

Tikkitakki
Tikkitakki on ihanteellinen välikausitakki. Se suojaa auttavasti viimalta, muttei ole tukahduttavan kuuma. Asusteeksi haulikko ja labradorinnoutaja.

(Mr Porter)

Kenttätakki M65
Napalmintuoksua aamuihin! M65 on Vietnamin sodasta tuttu klassikko, jonka siviilit ovat omaksuneet satoina eri variaatioina. Yhdistä farkkuihin, mokkakenkiin ja vaaleisiin nahkahanskoihin.

Beams Plus M-65 Jacket in Green
(Oi Polloi)

Kevyt kipparitakki
Kipparitakki (pea coat) on merivoimien lahja muodille. Villaisena se on erinomainen talvitakki. Ei ole kuitenkaan mitään syytä tyytyä käyttämään tätä kaunista vaatetta vain talvisin, sillä sitä saa myös puuvillaisena. Pystyynnostetuilla kauluksilla suojaudut säältä ja paparazzeilta.

(Uniqlo)

Pilotti
Jos et innostunut maa- tai merivoimien tarjonnasta, vaihtoehtona on vielä pommikoneromantiikkaa pursuava pilottitakki. Varjelee kevään vaaroilta etenkin nahkaisena tai vahakankaisena. Ajellulla päänahkalla ja maihareilla tehostat militanttia yleisvaikutelmaa.

Private White V.C. Quilted Waxed-Cotton Flight Jacket
(Mr Porter)

3 kommenttia:

  1. Suoraan listalta "50 pahinta tyylimokaa".

    VastaaPoista
  2. 2 M65 ja 2 bomberia vaatekaapista löytyy, mutta laivaston vaatteita en suostu pitämään, koska laivasto on aika gay paikka.

    VastaaPoista